TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä tietosuojakäytäntö koskee BE WTR suorittamaa henkilötietojen käyttöä, ja se koskee henkilöitä, jotka lähettävät meille henkilötietojaan. Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti silloin, kun henkilöt ovat meihin yhteydessä käyttäessään verkkosivustoamme tutustuakseen tuotteisiimme ja tarjontaamme. Näihin tietoihin sisältyvät esimerkiksi yhteystiedot sekä sivustomme käyttötapoja koskevat tiedot.

BE WTR ei koskaan myy, vuokraa, jaa, levitä tai luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei siihen ole lakisääteistä tai säännönmukaista velvoitetta. Henkilötietoja käsittelevänä yrityksenä vakuutamme noudattavamme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Verkkosivuston tarkoitus ja tekijänoikeudet

BE WTR -verkkosivusto sisältää tietoja BE WTR: N tarkoituksesta ja tarjotuista tuotteista. Sivustolla vierailevat käyttäjät voivat lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella sekä pyytää tuote- ja tarjoustietoja. Henkilötietoja käytetään näihin pyyntöihin vastaamiseen sekä käyttäjän online-käyttökokemuksen parantamiseen.

Sivuston sisältö, mukaan lukien kopiot, kaaviot ja kuvat, ovat BE WTR ja omaisuutta. Tätä sisältöä ei saa käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen ilman BE WTR suostumusta.

Evästeet

Verkkosivustolla käytetään evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, jonka verkkosivusto lähettää tallennettavaksi käyttäjän tietokoneen verkkoselaimeen siksi aikaa, kun käyttäjä selaa sivustoa. Evästettä säilytetään tietyn ajan tai väliaikaisesti sivustovierailun aikana. Käyttää seuraavia evästeitä:

  • CD-enabled, istunnon tilaa ilmaiseva evästetyyppi, joka näyttää käyttäjälle evästeilmoituksen istunnon käynnistyessä ja joka tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ilmoituksessa annetut tiedot.
  • Google Analytics, käyttäjään liittyvä istuntoeväste, joka seuraa ja ymmärtää käyttäjän toimintaa.
  • Service.force.com, käyttäjään liittyvä istuntoeväste, joka tallentaa salattuja varmenteita tunnistautumista varten tietyn istunnon ajaksi. Käyttäjän käyttäjätunnus ja salasana eivät sisälly tähän evästeeseen.
  • WordPress_test_cookie, käyttäjään liittyvä istuntoeväste, joka tarkistaa, ovatko verkkoselaimen evästeet käytössä.
  • Polylang Pro, asetuseväste valitun kielen näyttämiseen.

Käyttäjän oikeudet

Jos olet henkilö, jonka kanssa olemme vuorovaikutuksessa, sinulla on oikeus saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja meillä on hallussamme ja miten me niitä käytämme. Lisäksi sinulla on oikeus tietyissä määrin hallita tätä tietoa. Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi tai pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen käsittelyn ja siirtämisen rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä tietojenkäsittelytapoja, tai voit perua suostumuksesi tietojesi käyttöön. Mikäli olemme mielestäsi käyttäneet tietojasi kielletyllä tavalla, sinulla on oikeus valittaa asiasta tietosuojaviranomaiselle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojesi käyttöä koskevia kysymyksiä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä jollakin seuraavista tavoista.